колеги не можах да намеря подобна тема и за това искам да попитам някой може да се е сблъскал: когато изгася колата (147 1.9 jtd 16 v mjet) музиката изгасва когато я изключа от копчето пак изгасва но слизам заключвам и си тръгвам след половин час се връщам и музиката си свири пак я изгасям и си тръгвам сутринта пак си свири някои знае ли от какво може да е проблема а той се появи преди три дни когато сменях акомулаторът
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с cd
Collapse
X
-
-
и аз го имам този проблемalfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
alfa GT selespeed Edizione sportiva
alfa GT 1.9jtd
lancia tesis 2.0 20v turbo
alfa brera 2.4 jtdm
Audi A4 cabriolet
VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
sigpic
bySpaghetti PerformanceGarage
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТова е не чак толкова рядък проблем, срещащ се при 147 и GT.
Доколкото знам, единственото, което може да се направи в този случай, е да се оставя уредбата с компакт диск в нея и след изключването й.
Ако това не помогне, за съжаление решението на проблема е нова уредба.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщениепрез лятото диска се деформира и няма изваждане
Comment
-
Първоначално публикувано от gioganotti Покажи съобщениеНякакси не съм забелязъл тази деформация. Би ли споделил по-конкретно, може би ще ми е от полза. На моята постоянно има диск вътре. Вече повече от година и половина.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
като напече през лятото и деформира всичко - вадил съм и окривена касета, която е по - дебела от сд, пък сд-та започват да се белят / лака / , който не вярва да си ги държи вътре.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
Comment